Roomservice at Olof's

Roomservice at Olof’s is een tijdelijk restaurant in de Sint Olofskapel, de oudste kapel van Amsterdam. Michelin-chef Chris Naylor, bekend van Restaurant Vermeer zet groenten in de spotlight en serveert vis/vlees als side-dish. Naast dit flexitarian restaurant krijgt Roomservice at Olof’s een Fever-Tree cocktailbar en de eerste vermouthbar van Nederland.

Het pop-up restaurant ademt de sfeer van hotelkamers. Het interieur wordt volledig opgebouwd uit elementen van het bijbehorende NH Barbizon Palace hotel, dat in de pop-up periode wordt omgetoverd tot een flagship hotel van NH Collection.

1*Michelin Chef Chris Naylor staat bekend om zijn passie voor groenten. Ook bij Roomservice at Olof’s spelen groenten en kruiden de hoofdrol. Vlees en vis zijn te bestellen als sidedishes. De in november 2015 door GaultMillau bekroonde sommelier Simon Veldman serveert bijpassende wijnen en zorgt voor Roomservice met een verhaal. Dit is het eerste flexitarian restaurant van Amsterdam.

Bâtard is een van de wijnleveranciers.

Voor meer info en reserveren, check de site Roomservice at Olof's